Recent Movies

Cara nak tonton movie kat pc

Ramai yang tau camne nak download movie file dari internet... tapi masih ada yang tak tau macam mana nak tengok movie yang dah di download tu... ade gambar takde bunyi... ade bunyi takde gambar... ada yang tak bole tengok terus, error je manjang...


Macam² cara untuk korang tengok movie file ni... aku akan cerita 2 cara je...
  1. Download VLC player... player ni bole mainkan almost semua format movie... sampai format 3gp pon bole....
  2. Download K-Lite Codec... pilih memana pakej yang sesuai ngan kegunaan dan install codec ni... pastu bole tengok movie guna Windows Media Player...

0 comments:

Post a Comment


● click here for movie list

● click here for TV Series

● click here for kidz section

● click here for Ceramah list


Please let me know of any
broken/dead links

Link video ceramah Ustaz Kazim Elias dah available...!!